"CHIEF" - PROFESIONALISM SI EFICIENTA DE 60 DE ANI!

Expandmenu Shrunk

Transportoare cu lant si racleti

Sunt realizate din otel de inalta rezistenta, grupate in 3 clase de fiabilitate, cu grosimea tablei de fund de 3 mm pentru cele utilizate sporadic in ferma si echipate cu motoare si reductoare cu clasa de fiabiliatate I.

Pentru cele de clasa de fiabilitate II (cu utilizare medie de peste 10 ore/zi ), coca de fund are grosime de 4,55mm, iar peretii laterali au grosimi de 3,00mm.

Cele din clasa de fiabilitate III  sunt realizate pentru utilizare continua sau in conditii deosebit de grele, peretii laterali ai transportoarelor au grosimi de peste 3,50 mm , iar grosimea tablei la coca de fund este de minimum 5,00mm grosime

TOATE  transportoarele cu lant si racleti de fabricatie “CHIEF” americana,  sunt echipate standard cu reductoare DODGE actionate cu motoare  de fabricatie BALDOR-ABB, pot avea peretii interiori placati cu benzi din UHMWP rezistente la abraziune, impact si temperaturi  negative . In functie de cerinte, coca de fund si peretii laterali, pot fi placati suplimentar pentru sporirea rezistentei la transportul produselor abrazive, utilizandu-se placarea cu placi UHMWP sau chiar cu placi ceramice pentru utilizare ” lifetime”.

Racletii sunt realizati  din placi  UHMWP de 6-10mm grosime,transportoarele au cupe de curatire completa lanturi si pinioane robuste, transmisie motor prin curea  in” V ” sau cuplaj direct pe reductor si sunt accesorizate cu  relee de soc, senzori de rotatie ax, dispozitive de tensionare si reglaj,etc.

CHIEF realizeaza transportoare speciale pentru fosele de receptie  cu 1 sau 2 buncare de preluare, transportoare curbe si  transportoare cu capat inclinat cu capacitati de pana la 500 tone/ora.

Transportoarele orizontale sunt realizate cu capacitati de transport ce pot depasi 1200 tone/ora, si pot fi accesorizate cu subere manuale, subere actionate electric sau pneumatic echipate cu dispozitive de autocuratire si microintrerupatoare de semnalizare a pozitiilor inchis/deschis.

 Totodata, oferim gama europeana de transportoare cu lant si racleti  orizonatale sau cu capat curb sau  inclinat fabricate la Guttridge sau echipamente low cost de la alti fabricanti, in functie de solicitarile beneficiarului.Transportoare cu capat inclinattop