"CHIEF" - PROFESIONALISM SI EFICIENTA DE 60 DE ANI!

Expandmenu Shrunk

SILOZURI

CHIEF este primul fabricant la nivel  mondial care a realizat o celula de peste 1,1 milioane  bushels, echivalentul a peste 30000 tone. Silozurile din gama americana CHIEF-TITAN au montanti in “W” si clasa de zincare G-115, realizate la cele mai inalte standarde de calitate si reprezinta cele mai robuste silozuri existente la acest moment in industria de silozurilor de stocare.

Diversitatea gamei de celule de stocare, ne permite sa va oferim celule cu fund plat cu capacitati de la 20 pana la 2400 tone, celulele cu fund plat putand depasi capacitatea de 30000 tone.

Pasarelele, aeratoarele, scarile, trapele de inspectie, podestele intermediare si accesoriile sunt realizate cu deosebita atentie pentru detalii, confera siguranta in exploatare si  mentenanta facila a instalatiei, avand un design deosebit si care satiface cele mai exigente cerinte de siguranta si calitate .

 

Silozurile din gama europeana CHIEF – sunt fabricate la Phenix Rousies – Franta (cu traditie de peste 100 de ani in stocarea cerealelor si prelucrarea metalelor), sunt singurele celule care ofera aerare perimetrala si eliminare completa a condensului la exterior. Sugestiva in acest sens este descrierea din rubrica destinata celulelor europene, totodata nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.

Galvanizarea superioara cu 450g/m2 pe ambele fete si sitemul UNICAT de con de acoperis,  e doar  un motiv pentru profesionistii in domeniu sa aleaga celulele de stocare  fabricate de CHIEF.

 

 

 

 

 

 top

Child Pages : Silozuri CHIEF TITAN cu fund plat , Silozuri CHIEF-TITAN cu fund conic , Silozuri europene cu fund conic , Silozuri europene cu fund plat